Don’t let the energy escape the room

Van 24 oktober tot 23 november nodigt ENGIE iedereen uit in Antwerpen. We geven er energieadvies, geven een antwoord op jouw vragen en we laten de bezoekers een spannende Escape Game afleggen. Een nieuwe, frisse manier om de kennis rond energievragen én -oplossingen te vergroten.

Popup-Cover

1 op 3 belgen gebuisd

Uit een onderzoek van maart 2019 blijkt dat 1 op 3 Belgen niet weet wat energie-efficiëntie precies inhoudt. Met de koudere maanden voor de deur moest ENGIE, als belangrijkste energiespeler van het land, daar iets aan doen. We besloten het eens helemaal anders aan te pakken, met een escape room. Dit spannende belevingsparcours heeft 1 missie: mensen leren hoe ze slimmer kunnen omspringen met energie.

 

Uitleggen en luisteren

« Deze Pop-UP store van ENGIE is voor ons een nieuwe manier om met klanten om te gaan. We willen hen niet enkel verrassen met een spannend spel, maar ook precieze antwoorden op hun vragen geven », verduidelijkt Florence Coppenolle, Directeur Communicatie ENGIE.  « Samen met de teams van Marketing willen we de tevredenheid van onze klanten steeds verbeteren en betrouwbare diensten aanbieden die beantwoorden aan hun behoeften.” Deze Pop-up is vooral een plaats waar mensen meer leren over energie, over ENGIE en onze ambitie om van dit land een rolmodel in energie-efficiëntie maken.

 

Waar gespeeld en bijgeleerd wordt…

Concreet is de Pop-UP een stimulerende speelruimte; in elk van de 6 kamers komt u een nieuwe uitdaging tegen: een oververhitte radiator, een lekkende boiler en tenslotte een tsunami aan facturen. Hoe eerder je ontsnapt, hoe minder energie je verspilt, hoe meer punten je verdient.

Maar dat is nog niet alles. Elke donderdag en zaterdag zullen ENGIE-experts workshops leiden over belangrijke energievraagstukken. Zonnepanelen, rendabel of niet? Een workshop om iedereen in staat te stellen een geïnformeerde keuze te maken met betrekking tot het verbruik en zijn type van woning. Moet ik mijn ketel vervangen? Met advies over hoe u de juiste keuze kunt maken. Of praktisch advies over hoe u uw energierekening echt kunt verlagen. Deze workshops zijn gratis.

 

Praktische info

  • Van 24 oktober tot 23 november 2019 op de Meir nr. 13 te Antwerpen. In de herfstvakantie is de Pop-UP escape room elke dag open, behalve op 1 november. Daarna van woensdag tot zaterdag, telkens van 10 tot 19 uur.
  • Gratis toegang.
  • (Psssttt : er zijn tal van leuke cadeaus te winnen)
  • Meer info en inschrijving workshops: www.engie.be/escaperoom
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn