Nieuws

Heet van de naald, vers van de pers! Ontdek de laatste ontwikkelingen van onze onderneming. ENGIE is in een hele brede waaier van domeinen actief.

Alle nieuwsberichten

Card image cap
Artikel

Bureau Veritas certificeert ENGIE voor tweede jaar op rij met SET-label

Het SET-label (Sustainable Energy Transition), dat in mei 2022 in België werd gelanceerd, is het internationale equivalent van het Franse TED-label (Transition Energétique Durable) en certificeert onze methode om zonne- en windenergieprojecten te bouwen die geïntegreerd zijn in de samenleving, de natuur respecteren en bijdragen aan de vermindering van koolstofemissies. 
13/06/2024
Card image cap
Artikel

ENGIE, al 20 jaar supporter van onze paralympische atleten

Sinds 2003 bundelen ENGIE en het Belgian Paralympic Committee hun krachten om mensen met een beperking aan sport te laten doen.
12/06/2024
Card image cap
Pers

Belgische hoofdzetel van ENGIE verhuist in 2026 naar duurzaam gebouw in het hart van Brussel

In de loop van 2026 zullen ca. 4000 medewerkers van ENGIE België hun intrek nemen in OXY, het iconische kruisvormige gebouw tussen het Muntplein en De Brouckèreplein in centrum Brussel, dat momenteel een grondige totaalrenovatie ondergaat. De verhuis naar deze nieuwe hoofdzetel kadert in de doelstelling van ENGIE om volledig koolstofneutraal te zijn tegen 2045.
05/06/2024
Card image cap
Artikel

Waar of niet waar?

Windturbines staan centraal in de energietransitie, maar toch worden ze vaak verkeerd begrepen. Omgeven door mythes, nodigen we je uit om je kennis te testen met onze waar of niet waar quiz, ontworpen om vooroordelen te ontkrachten en accurate informatie te geven over deze hernieuwbare energiebron. Kun jij de waarheden van de onwaarheden onderscheiden? Er is maar één manier om erachter te komen!
05/06/2024

Onze activiteiten

ENGIE is een toonaangevend energie- en dienstenbedrijf met een hele waaier aan activiteiten. Ontdek ze hier.