Via Power2Act steunen we onze solidaire medewerkers

ENGIE heeft als maatschappelijk geëngageerde onderneming het interne programma Power2Act gelanceerd. Dit programma steunt ENGIE medewerkers die zich in hun vrije tijd vrijwillig inzetten voor solidariteitsprojecten.

De energie van onze mensen, dat is onze drijfveer!

Elke dag zetten tientallen medewerkers van de verschillende dochterbedrijven van ENGIE zich volledig belangeloos in voor verenigingen die de wereld rondom ons beter maken.

ENGIE-Cliniclowns-P2A

 

Solidariteit bevorderen

Negen jaar geleden heeft ENGIE het interne Power2Act programma opgezet. Dit programma past perfect binnen zijn maatschappelijk engagement als verantwoordelijke onderneming. ENGIE steunt elk jaar via een projectoproep verschillende medewerkers door de verenigingen waarbinnen ze in hun vrije tijd actief zijn, een financieel duwtje in de rug te geven. Power2Act wil immers de dialoog tussen onze onderneming en het verenigingsleven aanmoedigen door projecten te steunen die de solidariteit bevorderen.

 

Kwaliteitsvolle projecten

Dit jaar selecteerde een jury van medewerkers op basis van vooraf bepaalde en transparante criteria 33 projecten van 34 collega's - onze Power Heroes. Onder deze projecten bevinden zich goede doelen, projecten die strijden tegen sociale uitsluiting of initiatieven die de solidariteit in onze samenleving bevorderen. Sinds de eerste editie in 2011 hebben 431 collega's zich kandidaat gesteld en werden er 206 projecten gesteund.


Ben jij een ENGIE medewerker die actief is in een vereniging ? Dan ben jij misschien één van onze volgende Power Heroes !


Heb je een vraag betreffende de tiende editie van Power2Act ? Aarzel dan niet om een mail te sturen naar power2act@engie.com.

 

De geselecteerde projecten 2020

 

Meer informatie over de projecten:

Sterke waarden delen met medewerkers

Een programma als Power2Act toont dat ENGIE een lokale speler, een verantwoordelijke onderneming en een gemotiveerde partner wil zijn. Het is voor de onderneming ook een gelegenheid om sterke waarden te delen met haar medewerkers.

Dat is waarom Power2Act me zo nauw aan het hart ligt. Het herinnert me er trouwens elk jaar aan waarom ik zo trots ben om deel uit te maken van deze onderneming. Het is voor ons trouwens een eer om te mogen bijdragen aan deze opmerkelijke initiatieven die ondersteund worden door onze collega’s.

Philippe Van Troeye, CEO ENGIE Benelux 

 

De vorige edities van Power2Act

ENGIE - Power2Act

Ontdek de projecten van de vorige edities van Power2Act en de Power Heroes die deze ondersteund hebben.