Ontdek ENGIE

Bij ENGIE geloven wij in een harmonieuze vooruitgang. We geloven dat we onze krachten kunnen bundelen om zo beter te verbruiken, minder te verbruiken en tegelijkertijd een positieve invloed te hebben op de gezondheid en het welzijn van de burgers. ENGIE is actief in meerdere sectoren, van industrie tot smart cities, van woningen tot duurzame energie.

Projecten en realisaties

ENGIE begeleidt zijn klanten bij hun koolstofarme transitie dankzij zijn knowhow op het vlak van elektriciteit, energie, mechanica, koeltechniek en industriële toepassingen. Ontdek hier hoe wij dat doen!
Meer info
Nieuws
Heet van de naald, vers van de pers! Ontdek de laatste ontwikkelingen van onze onderneming. ENGIE is in een hele brede waaier van domeinen actief.
Experten
In België kan ENGIE rekenen op 280 deskundigen en hooggekwalificeerde onderzoekers om de uitdagingen van de koolstofarme transitie aan te gaan. Ze denken na over oplossingen die het mogelijk maken om energie op de meest efficiënte manier en respectvol naar het milieu toe te produceren en verbruiken. Voor een koolstofarme wereld.
Inzichten
De koolstofarme transitie toegankelijk maken voor iedereen - individuen, bedrijven, steden, gemeenschappen - is ons doel. We moeten met z'n allen anders gaan verbruiken en energie op een andere manier produceren. Daarom positioneert ENGIE zich als DE drijvende kracht achter deze energietransitie revolutie.
Onze diensten
De ambitie van ENGIE is om wereldleider te worden in de koolstofarme transitie voor zijn klanten, met name particulieren, bedrijven en lokale autoriteiten. Onze diensten brengen individuele belangen en collectieve uitdagingen samen in de volledige energiewaardeketen.
Innovatie
Hoe ENGIE haar ambitie om leider te worden in de zero carbon energietransitie 'as a service' wil waarmaken? Door te innoveren. Daarom werkt ENGIE – in samenwerking met haar partners – aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en diensten om de uitdagingen van morgen op het vlak van energie, mobiliteit en slimme steden aan te gaan.