Manage – ZAE

Manage 12 MW
Het project bestaat uit 3 windmolens in de economische activiteitenzone van de gemeente Manage, aan weerzijden van de N59.

Kerncijfers:

Aantal turbines 3
Vermogen per turbine 4 MW
Equivalent verbruik 5500 gezinnen
CO2-besparing 7800 t/jaar

Planning:

14/11/2019 Informatievergadering
Stéphanie Masschelein
   
Projectleider
Vragen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

Updates

Voorlopige informatievergadering van 14 november 2019

2019-11-14

De voorlopige openbare informatievergadering voor ons windturbineproject werd gehouden in de Marcel Deom zaal in Bois d'Haine. De vergadering werd voorgezeten door de gemeente van Manage, vertegenwoordigd door de burgemeester, Bruno Pozzoni en de Schepen van Milieu, Emérence Leheut. Ter herinnering, dit project bestaat uit de installatie van 3 windturbines in de gemeente Manage, waarvan 2 op een industrieterrein en 1 in de uitbreidingszone van de economische activiteitenzone.

De details van het project vindt u hieronder.

Gerelateerde projecten

Seneffe – Feluy – Xtratherm
Het project bestaat uit 2 windturbines die gevestigd zijn op de site van het bedrijf Xtratherm SA, gelegen langs de E19 in de industriezone van Feluy, in de gemeente Seneffe.
Ecaussinnes
Het park van Ecaussinnes bestaat uit 3 windturbines langs de nationale weg 57. Het park werd ontwikkeld door ENGIE Electrabel en wordt uitgevoerd door de onderneming Wind4Wallonia2, een 50/50 samenwerking tussen ENGIE Electrabel en 4 Waalse intercommunale verenigingen (InBW, IPFH, IEG, SOFILUX). Deze samenwerking zorgt voor een positief rendement voor de Regio.
Gouy-lez-Piéton – Courcelles
Het project van Gouy-lez-Piéton bestaat uit 8 windturbines langs de E42. Het park wordt momenteel ontwikkeld door een samenwerking tussen ENGIE Electrabel en Ventis.
Nivelles Sud
Een project van 3 windmolens in Nivelles.