ENGIE en zijn medewerkers zetten deze winter hun schouders onder De Warmste Week en Viva For Life!

De Warmste Week en Viva For Life zijn de grootste solidariteitsacties in respectievelijk het noorden en zuiden van het land. Elk jaar mobiliseren zij duizenden vrijwilligers voor goede doelen, voornamelijk in de strijd tegen armoede. Dit jaar heeft ENGIE besloten zich bij deze initiatieven aan te sluiten.
Nieuws
12/12/2022

In Vlaanderen zal ENGIE als partner van de Warmste Week, zijn advertentieruimte schenken aan ’t Ver-Zet-je in Hoogstraten tussen 12 en 24 december. Deze vereniging vraagt steun voor de aankoop van meer energie-efficiënte koelkasten. In deze koelkasten wordt het voedsel bewaard voor al de gezinnen die zich aanmelden. 

In Wallonië-Brussel heeft Viva For Life al 924 verschillende projecten en verenigingen kunnen steunen die zich inzetten voor jonge kinderen en mensen in armoede. De context van de hoge energieprijzen zet de gezinnen onder druk waardoor de noden dit jaar nog groter zijn. 

Via een verkoop van digitale LED-lampen, de verkoop van eigen creaties op onze solidariteitsmarkt of de oproep tot interne giften, engageren de medewerkers van ENGIE België zich intern om de teller van elk van deze verenigingen te verhogen.