De betrouwbaarheid van elektrische installaties

In heel wat sectoren is stroomtoevoer essentieel. Een ziekenhuis of supermarkt bijvoorbeeld kan onmogelijk plots zonder stroom vallen. Een stroomstoring zorgt niet alleen voor productie- en productiviteitsverlies, maar in sommige gevallen kan ze ook de veiligheid of de continuïteit van de activiteiten in het gedrang brengen.

ENGIE stelt alles in het werk om de continuïteit van de energievoorziening te garanderen en te zorgen voor een betrouwbare installatie, met name door een preventieve controle van je installaties.

 

Onze oplossingen?

  • Power Quality beschermt je bedrijfsproces tegen uitval, heropstarts en dure herstellingen. Meer informatie.
  • Energy 24/24 zorgt 24 uur per dag voor technische bijstand om snel de oorzaak van een panne te achterhalen. Dankzij ENGIE start je je activiteiten meteen weer op. Meer informatie. 
  • De installatie van een noodgroep. In noodgevallen of preventief. Je kunt een tijdelijke noodgroep huren of een noodgroep kopen. Daarnaast zorgen wij ook voor het onderhoud. Meer informatie.
  • Een audit van je hoogspanningscabine. Zo'n audit is niet alleen verplicht, maar  geeft je ook een totaalbeeld van je cabine op het vlak van performantie, in overeenstemming met de veiligheidsnormen, risico's en te nemen preventiemaatregelen. Nog geen hoogspanningscabine?  De experts van ENGIE zorgen voor alles bij de plaatsing van een nieuwe hoogspanningscabine of de renovatie/uitbreiding van een bestaande installatie. Meer informatie. 
  • Opleiding elektrische veiligheid. Onze ervaren lesgevers delen hun praktische en theoretische kennis via standaardopleidingen (BA4, BA5 en Hoogspanningsschakelen) of opleidingen op maat. Meer informatie.

Onze diensten

Elektriciteitsnetwerken
 
De multidisciplinaire teams van ENGIE bouwden een stevige reputatie op voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van betrouwbare en kwalitatieve netwerkinfrastructuren, boven- of ondergronds, op het land of op zee.
Bedrijfskritische installaties
 
ENGIE beschikt over een jarenlange ervaring en specifieke competenties in de exploitatie uitbating en het technische onderhoud van kritische installaties voor datacenters, luchthavens, ziekenhuizen enz. Onze prioriteiten? Betrouwbaarheid en schaalbaarheid om zo jouw activiteiten te ondersteunen en je concurrentievermogen te versterken.