Onze diensten

De ambitie van ENGIE is om wereldleider te worden in de koolstofarme transitie voor zijn klanten, met name particulieren, bedrijven en lokale autoriteiten. Onze diensten brengen individuele belangen en collectieve uitdagingen samen in de volledige energiewaardeketen.
 
ENGIE stelt informatica ten dienste van luchthavens
 
Op Brussels Airport speelt ENGIE een onzichtbare rol voor de reiziger. Toch is deze cruciaal voor hem. Overal in Brussels Airport duikt ENGIE op: de bebakening van de start- en landingsbanen, het onderhoud van de passagiersbruggen, de bagagesorteersystemen enz. De verschillende entiteiten van de ENGIE-familie vullen elkaar perfect aan: ENGIE Cofely is verantwoordelijk voor het onderhoud van de faciliteiten die door ENGIE Fabricom en ENGIE Axima zijn geïnstalleerd.
Denk aan de veiligheid van uw bedrijf tijdens de vakantie
 
ENGIE biedt via haar dochterondernemingen verschillende oplossingen om zorgen te vermijden tijdens uw afwezigheid of tijdens de sluiting van uw bedrijf.
Bending
 
ENGIE is Europees marktleider en top-3 wereldspeler in de fabricage van inductieve bochten in allerlei soorten materialen, zoals naadloze of gelaste buizen in koolstofstaal en roestvrij staal, duplex en superduplex, cladbuizen, alsook de meest complexe staallegeringen. Hiervoor kunnen wij een beroep doen op geavanceerde uitrustingen en hoogopgeleid personeel.
De betrouwbaarheid van elektrische installaties
 
In heel wat sectoren is stroomtoevoer essentieel. Een ziekenhuis of supermarkt bijvoorbeeld kan onmogelijk plots zonder stroom vallen. Een stroomstoring zorgt niet alleen voor productie- en productiviteitsverlies, maar in sommige gevallen kan ze ook de veiligheid of de continuïteit van de activiteiten in het gedrang brengen.