Particulieren en zelfstandigen

Solutions for smart, better consumption

Oplossingen voor een beter en slimmer verbruik

De energie die je morgen verbruikt, zal groener zijn. Meer nog, je zult die energie zelf produceren en opslaan! Je zult wonen in een slimme woning die een pak minder energie verbruikt. Je zult je ook anders verplaatsen en kiezen voor duurzame mobiliteit. Maar je zult nog steeds hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de dienstverlening van je leverancier én de prijzen die hij aanbiedt. Dat is kort samengevat hoe de energietransitie er voor jou zal uitzien.

#

Thuis opladen met de ENGIE Electrabel CarPlug Home

 

#

boxx, dé slimme thermostaat

 

Focus op oplossingen

Betaalbare energie

Je wilt een correcte prijs voor je energie. En wij willen je nog meer bieden dan een competitief tarief. Ons aanbod bestaat uit drie producten, aangepast aan wat jij nodig hebt: Direct, Easy en Active. Wie dat wenst, vindt in ons aanbod ook 100% groene elektriciteit, geproduceerd in België.

Je bent een particulier? Ontdek hier ons aanbod.

Je bent een zelfstandige? Ontdek hier ons aanbod.

Energie besparen in alle comfort

Met ons gamma Home Solutions blijft het heerlijk warm in huis en tegelijk hou je je energieverbruik in de gaten.

boxx meet je energieverbruik

boxx is de enige thermostaat in België die je een gedetailleerd overzicht geeft van je totale verbruik aan elektriciteit en verwarming (aardgas). De thermostaat geeft in realtime je energie-uitgaven weer, in kilowattuur én in euro. Handig om je budget te beheren, niet? Met de mobiele app kun je je verwarming, je slimme stekkers en lampen bovendien vanop afstand bedienen.

50five, geconnecteerde voorwerpen voor jou getest

Geconnecteerde voorwerpen helpen ons vandaag om beter om te springen met energie. Om je te helpen je weg te vinden tussen de duizenden voorwerpen op de markt, selecteerde en testte het ENGIE Laborelec van ENGIE de meest veelbelovende voorwerpen. Zo kun je met kennis van zaken je keuze maken in de webshop 50five.be.

Je woning isoleren en verwarmen… Warm aanbevolen!

Wil je ook een lekker warm en goed geïsoleerd huis? Samen met zijn partners adviseert en begeleidt ENGIE Electrabel je bij het isoleren en verwarmen van je woning. Van een huisbezoek, offerte en advies tot oplossingen, materiaalkeuze, administratie en subsidies: we laten niets aan het toeval over. Een kant-en-klare service dus!

Home Doctor, dit advies verdien je meteen terug

De Home Doctor zorgt voor een grondige energiediagnose van je woning om de energie-efficiëntie te verbeteren. Na de diagnose geeft hij je praktische en concrete tips. De Home Doctor maakt zelfs een raming van de eventuele werken en investeringen en berekent de terugverdientijden. Alleen zo kun je de juiste beslissingen nemen.

Aan je zijde bij de energietransitie

Om te evolueren naar een CO2-arme wereld, zet ENGIE in op gedecentraliseerde productiemethoden, duurzame mobiliteit, digitalisering en de ontwikkeling van hernieuwbare energie. En iedereen kan zijn steentje bijdragen.

Zonnepanelen zonder zorgen

Heb je al eens overwogen om je eigen groene energie te produceren met zonnepanelen? ENGIE Electrabel en Sungevity zorgen voor een oplossing op maat. Ze helpen je bij de keuze van de panelen tot de installatie en de opvolging van je verbruik. Of heb je al zonnepanelen? Dan kun je ook bij ENGIE Electrabel terecht voor het onderhoud van je bestaande installatie.

Thuis opladen met de ENGIE Electrabel CarPlug Home

Maar liefst 18% van de totale uitstoot van broeikasgassen in Europa is afkomstig van het wegverkeer. Om te evolueren naar een CO2-arme wereld, moeten we dan ook kiezen voor een nieuwe vorm van mobiliteit. Bij ENGIE kun je terecht voor de CarPlug, een beveiligde stekker en een directe elektriciteitslijn om je 100% elektrische of plug-in hybride auto op te laden.

Samen investeren in lokale windmolens

Omwonenden van onze toekomstige windmolenparken kunnen met ENGIE mee investeren in deze installaties via de coöperatieve vennootschap Electrabel CoGreen. De omwonende medeaandeelhouders ontvangen elk jaar een dividend op basis van de hoeveelheid geproduceerde elektriciteit. Tot nu toe werden al zeventien windmolenparken opengesteld voor participatie door omwonenden.

Focus

boxx_mur_cuisine

boxx, het digitale brein van je woning


 
reduced engie_1300x500-3000-e1471943893131

Kies voor zonnepanelen


 
car-plug-geconnecteerd

Volladen doe je thuis


 
Nest-cam-netatmo

Smartproducten voor jou getest


 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn