Inhuldiging Londenbrug

Op zaterdag 11 november wordt de nieuwe Londenbrug feestelijk ingehuldigd in aanwezigheid van Koen Kennis, eerste schepen van Antwerpen.

Antwerpen – Londenbrug – ENGIE Fabricom

Op zaterdag 11 november wordt de nieuwe Londenbrug feestelijk ingehuldigd in aanwezigheid van Koen Kennis, eerste schepen van Antwerpen. De vernieuwing van deze brug maakt deel uit van het Noorderlijn project waarmee de stad het noorden van Antwerpen beter bereikbaar wil maken.

ENGIE Fabricom is trots te kunnen meewerken aan dit grote mobiliteitsproject. Het past perfect binnen haar activiteiten en slaat twee vliegen in één klap: de doorstroom van het verkeer verbeteren en meewerken aan de transformatie naar duurzame mobiliteitsoplossingen.

De Londenbrug vormt een belangrijke verkeersas tussen de dokken van het Eilandje. Ze werd in augustus 2016 afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer zodat de ingrijpende werken van start konden gaan.

De teams van ENGIE Fabricom stonden in voor de elektromechanische werken aan de brug: de elektriciteit, mechanica, hydraulica en de volledige aansturing ervan.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn