Iedereen UPtimist!

header-nl

Bouw samen met ENGIE aan een zero carbon toekomst

UP van ENGIE heeft één missie: van België een rolmodel in energie-efficiëntie maken! Met tal van projecten, producten en diensten, begeleidt ENGIE haar klanten om deze ambitie waar te maken. Met ‘Iedereen UPtimist’, daagt ENGIE gezinnen en bedrijven uit om hieraan mee te helpen. ENGIE laat zo zien dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Iedereen kan het, iedereen UPtimist!

Mag het wat minder (afval) zijn?

Slagerij Vande Walle wordt uitgedaagd om hun afvalberg drastisch te verminderen. Ontdek hoe ze dit aanpakken, samen met hun klanten.

Gamen in ‘real life’!?

De familie Beauchot wordt uitgedaagd om hun energieverbruik tijdens het gamen te doen dalen. Ontdek hoe dit gezin van UPtimisten dat op een creatieve manier aanpakt, samen met vrienden en familie.

ZERO CARBON Galawedstrijd

DV Bilzen United, een vrouwenvoetbalploeg en een hecht team van UPtimisten, doet heel wat inspanningen om hun energieverbruik te doen dalen. Bekijk hoe ze dit aanpakken en hun buren en supporters warm maken voor een zero carbon toekomst.

ZERO CARBON citytrip

Claudine en William zijn recent gepensioneerd en echte levensgenieters. Ze nemen de tijd om de wereld te ontdekken en gaan daarbij geen avontuur uit de weg. Vandaag worden ze uitgedaagd om op een andere manier te reizen. Bekijk hun zero carbon reisverhaal hier.

ZERO CARBON FEESTAVOND

Dit zijn Olivier en Ondine. Ook voor dit nieuw samengesteld, tweetalig gezin is het eindejaar een periode van warmte en overvloed. In “Iedereen UPtimist” daagt ENGIE hen uit om een zero carbon feestavond te organiseren, en dit zonder in te boeten aan gezelligheid. Benieuwd hoe ze dit aanpakken? Bekijk het hier.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn