ENGIE werft aan in het Brussels Gewest. Afspraak op 22 februari!

ENGIE, een toonaangevende privéwerkgever van het land, met 17.000 medewerkers in de energie- en dienstensector, zal in 2018 meer dan 800 nieuwe medewerkers aanwerven in België. In het kader van het contract voor het technische onderhoud en energiebeheer in het Europees Parlement dat aan ENGIE Cofely werd toegewezen, werft de onderneming nu 100 nieuwe medewerkers aan met een technisch profiel, zowel ingenieurs als technici. Voor dit project wordt op 22 februari een speciale jobdag georganiseerd in de hoofdzetel van ENGIE in Brussel.

ENGIE jobday jbc sli

Persbericht

ENGIE Cofely heeft net een belangrijk contract binnengehaald voor het technische onderhoud en energiebeheer in het Europees Parlement. Met dit nieuwe contract verankert ENGIE Cofely eens te meer haar aanwezigheid binnen de Europese instellingen, waarvoor het nu al de gebouwen van de Europese Raad, het Europees Economisch en Sociaal Comité, het Comité van de Regio’s en Eurocontrol beheert. Dankzij dit nieuwe contract wordt het team dat binnen de Europese instellingen werkt verdubbeld en zullen er weldra 200 medewerkers actief zijn in 14 gebouwen.

Om deze honderd profielen te vinden, organiseert ENGIE op donderdag 22 februari een jobdag in haar kantoren vlakbij het Noordstation.

Met deze jobdag wil ENGIE het de sollicitanten gemakkelijk maken om zich aan te melden. ENGIE wil mensen (m/v) met of zonder ervaring met een technisch opleidingsprofiel ontmoeten en snel en doeltreffend een functie identificeren die bij hen past in het aanbod van de 100 in te vullen betrekkingen.

Waar en wanneer?

De kandidaten die op basis van hun kandidatuur geselecteerd worden, worden op 22 februari tussen 14:00 en 20:00 u. uitgenodigd op de hoofdzetel van ENGIE op het adres: Simon Bolivarlaan 34 te 1000 Brussel.

Concreet

Wie geïnteresseerd is in een positie bij ENGIE Cofely kan op twee manieren solliciteren:

  • Door een sms te sturen naar het nummer 8989. ENGIE zal hen dan contacteren voor een eerste interview. Indien dit gesprek een positief resultaat oplevert, kan de kandida(a)t(e) solliciteren op de website van ENGIE. In voorkomend geval wordt hij/zij vervolgens opnieuw gecontacteerd en wordt er een afspraak gemaakt voor de jobdag.
  • Door direct te solliciteren op de website zonder eerst een sms te sturen. De kandida(a)t(e) wordt vervolgens gecontacteerd om een afspraak te maken voor de jobdag.

De kandida(a)t(e) zal een gesprek van een half uur hebben met een HR-verantwoordelijke en met een operationele verantwoordelijke van ENGIE. Indien het profiel van de kandida(a)t(e) geschikt wordt bevonden, zal hem/haar een functie aangeboden worden en zal hij/zij uitgenodigd worden op een latere datum om de aanwerving te finaliseren. Na aanwerving volgt de nieuwe medewerk(st)er een integratietraject en aangepaste opleidingen.

Technisch talent voor diverse functies

ENGIE zoekt 15 ingenieurs, 60 technici en 25 teamleiders. Concreet gaat het om de volgende functies:

  • Sector Manager, Site Manager, Area Manager (industrieel, burgerlijk ingenieur in elektromechanica, elektriciteit)
  • Technicus (minimum niveau Middelbaar Onderwijs in elektromechanica, elektriciteit, HVAC, koeling)
  • Teamleider (niveau Graduaat, Middelbaar Onderwijs met goede ervaring in elektromechanica, elektriciteit, HVAC, koeling)

Stan de Pierpont, CEO van ENGIE Cofely: “ENGIE is wereldwijd leider op vlak van energie en daaraan verbonden services. ENGIE is echter ook een verantwoordelijke en lokaal verankerde speler die de ambitie heeft om bij te dragen aan de ontwikkeling van harmonieuze vooruitgang in België. Hiervoor willen wij onze klanten de beste technische en energiegerelateerde oplossingen bieden en ons omringen met de geschikte profielen om aan hun behoeften te voldoen. Momenteel zoeken wij nieuwe talent met of zonder ervaring, mensen die geboeid worden door technische uitdagingen op het gebied van energieverbruik en die een bijdrage willen leveren aan de energietransitie met een onafgebroken focus op kwaliteit en veiligheid.”

Perscontact ENGIE:

Anne-Sophie HUGÉ
Tel.: +32 2 518 60 20
E-mail: anne-sophie.huge@engie.com

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn