ENGIE stelt haar oplossingen voor aan de gezondheidsspecialisten

Het jaarlijks congres over de gezondheidzorg Zorg.tech zal dit jaar op 1 juni in Kortrijk plaatsvinden. ENGIE en haar dochtermaatschappijen zullen op de afspraak zijn om hun specifiek voor de medische sector ontwikkelde oplossingen voor te stellen. Enkele dagen later zullen ze eveneens op een ander congres, het Zorgcongres, in Antwerpen worden gepresenteerd.

ENGIE gezondheidszorg soins de santé jbc sli

Zorg.tech vormt elk jaar de ontmoetingsplaats voor de technische diensten van medische instellingen en andere ondernemingen die actief zijn op de markt van de gezondheidzorg. Het evenement is met andere woorden zowat de hoogmis van de actoren uit de ziekenhuiswereld. Dit jaar zal het congres op 1 juni plaatsvinden in de Xpo-zaal in Kortrijk met als centraal thema een heel actuele vraag: “Keep it simple: taboe in de zorgtechnologie?” Er worden 200 marktspelers verwacht. Daarnaast zullen verschillende stands van ondernemingen, talrijke debatten en toespraken rond de centrale thematiek het evenement afronden.

Energieoplossingen, maar meer dan dat

Ook ENGIE zal een van de exposanten zijn, met de aanwezigheid van ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Fabricom, ENGIE Electrabel en Tractebel ENGIE. Die ruime vertegenwoordiging van de Groep is geen toeval. In de loop der jaren heeft ENGIE een zeer groot aanbod van diensten in en voor ziekenhuisomgevingen ontwikkeld. Dankzij haar verschillende entiteiten biedt ENGIE de ziekenhuizen en andere zorgcentra een reeks aangepaste diensten aan om een harmonieuze vooruitgang te garanderen. Maatregelen in de operatiezaal om de kwaliteit van het water en de lucht te verzekeren, energieoplossingen die aangepast zijn aan de medische infrastructuur, elektrische installaties die ontworpen zijn om een ononderbroken voeding te garanderen zijn slechts enkele van de aangeboden oplossingen. Dankzij zijn expertise kan de Groep aan talrijke projecten meewerken, zoals onlangs aan het Delta Ziekenhuis van de groep Chirec in Oudergem en aan het gloednieuwe AZ Sint-Maarten in Mechelen.

Na Kortrijk komt Antwerpen

Op 12 juni zullen de professionals van de gezondheidszorg elkaar ontmoeten op het ZorgCongres. Dat zal dit jaar in het teken staan van het thema “Bouwen, verbouwen en innoveren in de zorg: The Human Factor”. Het ZorgCongres wordt gekenmerkt door het typische concept waarbij het uitgesproken interactieve karakter centraal staat. “Een halve dag lang krijgen de deelnemers de kans om actief deel te nemen aan workshops”. Daaraan zal ook ENGIE Cofely deelnemen.

Ontdek alle oplossingen van ENGIE voor de gezondheidsinstellingen in de folder ‘De noden van uw sector zijn onze zorg‘.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn