Bedrijf

Leveren van energie en multitechnische oplossingen op maat

Leveren van energie en multitechnische oplossingen op maat

In bedrijven is de energietransitie al sinds enkele jaren een dagelijkse realiteit. Ondernemingen die nog geen acties ondernamen voor meer duurzaamheid, controle en digitalisering op het vlak van energie, zijn een zeldzaamheid.

#

Expertise van onze teams voor het verbeteren van de processen

 

#

Levering van hernieuwbare energie

 

Focus op projecten

Oplossingen voor allen

ENGIE levert bedrijven, ongeacht hun omvang, de energie die ze nodig hebben voor hun activiteiten. De Groep biedt hen ook een brede waaier aan oplossingen waarmee ze hun operationele middelen en prestaties kunnen optimaliseren.

In welk domein je bedrijf ook actief is of welke omvang het ook heeft, je kunt bij ENGIE terecht voor alle energievraagstukken: van technische studies en ontwikkeling tot engineering, bouw, exploitatie, onderhoud of operationeel beheer van installaties.

Daarnaast begeleiden wij je bij al je projecten voor energieproductie en het verbeteren van de energie-efficiëntie van de installaties. We geven je ten slotte ook advies over oplossingen voor duurzame mobiliteit.

Micro-onderneming, kmo, datacenter, retailer, luchthaven, fabriek, sportcentrum, ziekenhuis, industrieel bedrijf, bank, onderneming in de tertiaire sector of winkelcentrum? Ongeacht de omvang van je bedrijf en het domein waarin je actief bent, en vooral ongeacht de energie-uitdagingen waar je voor staat, onze teams zijn er voor jou!

Ontdek enkele van onze mogelijkheden in verschillende domeinen

Ontdek onze white paper over de financiering van de energietransitie van uw bedrijf.

Focus

Opérateur sur la nacelle d'une éolienne.

Windturbines op industriële sites


 
Shoppen_davidplas_67793

Energie-efficïënt shoppen


 
TODI-RAP-330x330

Duurzaam duiken


 
Charging station Powerdale (1)

Groene mobiliteit


 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn