AFYA

power2act

We bieden BTW: betere toegevoegde waarde

AFYA betekent ‘gezondheid’ in het Swahili. Dat is meteen ook het opzet van deze vereniging: jeugd op een gezonde manier interactief en recreatief laten bewegen tijdens actieve vakanties.

“Tijdens onze vakanties verleg je samen grenzen. Dat maakt je sterker, geeft meer zelfvertrouwen. Ook voor ouders is zo’n kamp trouwens een les in loslaten”, merkt voorzitter Luc Goossens op. “Ze laten hun kind vaak voor het eerst z’n eigen weg zoeken.”

Communicatiemix evalueren

Een belangrijk woord is nog niet gevallen: laagdrempelig. “Voor families met beperkte financiële mogelijkheden maakt AFYA echt een verschil. We proberen ons aanbod toegankelijk te maken voor kinderen en jongeren die het niet zo gemakkelijk hebben. Daarom willen we ook graag onze communicatiemix onder de loep laten nemen: hoe kan die beter, gerichter op die doelgroep worden afgestemd?”

# #
# #

Materiaalkoffers

Verder kreeg de organisatie ook steun van ENGIE voor nieuwe materiaalkoffers. “Onze animatoren willen ook aandacht hebben voor niet-sportieve activiteiten. Denk aan gezelschapsspellen, circus-, grimeer- en knutselkoffers. Dat zal nu nog beter lukken.” Luc benadrukt nog dat iedereen welkom is op de vakanties: “Zeker in een steeds meer polariserende samenleving wil ik hier actief mijn steentje aan bijdragen.”

# #

“Iedereen is welkom. Dat wil ik uitdragen in een steeds meer polariserende samenleving.”

#

P2A kort

Luc Goossens

Customer Services Manager – M&S
luc.goossens@engie.com

AFYA vzw is de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond en organiseert actieve jeugdvakanties.
www.afya.be

P2A

www.afya.be

 

Power2Act

p2a-pink-love

Bekijk al onze projecten


 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn