Contacteer ons

Een vraag?

Wil je ons aanbod bekijken of ben je op zoek naar verdere informatie of advies? Dan vind je alle beschikbare informatie op onze verschillende webpagina’s.

Je bent een particulier?

#

Elektriciteit of gas nodig?

Vergelijk ons aanbod voor particulieren

 

#

Advies nodig?

Contacteer onze klantendienst op 078 35 33 33
(De Energielijn is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur)

Twitter : @Ilse_helpt_je.

 

Energiebesparing?

Bekijk onze Home Solutions met complete oplossingen voor energierenovatie en concrete begeleiding in alle stadia van de renovatie.

 

#

Problemen met de verwarmingsketel?

Bekijk onze Home Solutions voor een onderhoudscontract, interventie in geval van een defecte ketel of voor de vervanging van uw verwarmingsketel.

 

#

Je bent een professional ?

#

Elektriciteit of gas nodig?

Vergelijk ons aanbod voor professionals

 

#

Advies nodig?

Contacteer onze klantendienst op 078 35 33 33
(De Energielijn is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur)

Twitter : @Ilse_helpt_je

 

Een bedrijf of vereniging?

  • ENGIE Axima ontwerpt, realiseert en onderhoudt klimaatregelings- en brandbeveiligingsinstallaties voor bedrijven en lokale overheden. Het bedrijf is ook een specialist in commerciële en industriële koeltechnieken.
  • ENGIE Cofely begeleidt bedrijven en lokale overheden bij hun energie- en operationele prestaties. Ze ontwikkelt technische oplossingen om hen te helpen minder te verbruiken en lokale en hernieuwbare energie te produceren.
  • ENGIE Electrabel is marktleider in de verkoop van energie en produceert ook elektriciteit. De energieproducten en -diensten van het bedrijf zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven en openbare besturen. Elektriciteit of gas nodig? Ontdek de aanbod voor bedrijf of vereniging of selecteer een domein en vind informatie die relevant is voor jou.
  • ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties voor bedrijven en lokale overheden. Haar oplossingen verbeteren de mobiliteit, de veiligheid, het aandeel hernieuwbare energie en de distributienetten maar ook de operationele en energieprestaties in de industriesector.
  • ENGIE Laborelec is een van de geavanceerde onderzoeks- en competentiecentra voor energietechnologie en elektriciteit van ENGIE.  Zijn onderzoekers dragen bij tot de verbetering van de flexibiliteit, de betrouwbaarheid, de efficiëntie, de duurzaamheid en de rentabiliteit van de energietechnologieën. En dit op het vlak van productie, transport, distributie, opslag en eindverbruik.
  • Tractebel ENGIE is een advies- en ingenieursbureau voor multidisciplinaire oplossingen inzake energie, water en infrastructuur met meer dan 150 jaar ervaring.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je direct reageren op een onderwerp dat je interesseert of je aanbelangt? Stuur een e-mail naar contact.be@engie.com.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn